Nyhed

Trailerpark Festival afslører nye navne

Copenhagen Skatepark får besøg af flere og flere alsidige musikere, når Trailerpark Festivalen løber af stablen i perioden 30. juli-1. august

Et væld af nye navne er blevet bekræftet de seneste par uger. Et par af dem er Torben Denver Band, der beskrives som et tysk kraut-rock orkester, og den elektroniske afro-beat-musiker Jessie Evans.

Duoen Prinzhorn Danceschool, med Suzi Horn og Toby Prinz ombord er også blevet føjet til plakaten. Prinzhorn Danceschool arbejder for tiden på et nyt album, som man kan bør forvente smagsprøver fra til festivalen.

Derudover har Trailerpark Festival fået fingre i tre forskellige grupper fra Hamburg. Det drejer sig om Kollektiv Turmstrasse, der har et debutalbum på trapperne, og den ene halvdel af Federleicht-duoen, Florian Schirmacher (billedet).


Om Turmstrasse ved denne lejlighed udvider kollektivet med Schirmacher, som de tidligere har arbejdet sammen med, vil festivalen dog ikke ud med. Endelig er ligeledes hamburgensiske Wareika blevet bekræftet til dette års festival. Wareika har allerede en opfølger på trapperne til det kritikerroste album "Formation", der udkom i starten af året. 

Du kan se hele programmet på http://www.trailerparkfestival.com/

 


ANNONCE