x

Chill I Parken starter sæsonen

Chill I Parken starter sæsonen

Lørdag den 5. juni fra klokken 12 til midnat sparkes femte sæson af Chill I Parken i gang i Aalborg. Festivalen finder sted ved den gamle bmx bane i vestbyen, mellem friluftsbadet og Fjordbyen.

Chill I Parken er navnet på en række endags musikfestivaler, som vil blive holdt over sommeren. Der er gratis entré for de besøgende, og festivalen byder på et varieret og aktuelt udsnit af lokal og national musik.

Igen på lørdag vil der være et stort udvalg af dygtige dj's/kunstnere fra hele landet, som spiller alt indenfor chillout, dub, lounge, electronica, nu jazz, hiphop, breaks, dubbet tech, deep house og meget andet. Udover musik byder Chill i parken på live kunst, en 14 meter lang grafittivæg, og en række aktiviteter såsom crocket, stangtennis og bordfodbold.

Desuden er der lagt op til hygge og afslappet stemning med bmx-bane, footbag, badebro, ild-gøgl og andre løjer. Baren byder både på almindelige og økologiske øl og sodavand. Endelig er der mad fra grill, vegetarmad og sandwich. Både mad og drikke tilbydes ifølge arrangørerne til meget SU-venlige priser.

Line-up for lørdag den 5. juni ser ud som følger:

Le Gammeltoft (P3 / Sound Of Copenhagen)
Mathias & Løwenstein (LOCO Thursdays)
Jack Rock (Tic/Tac/Toe)
Thykier (Junkyard Productions)
Greenville Massive (Soul Sheep Music)
Rasmus Rekyl (Bcn)

Skulle man have lyst til mere fest efter lukketid, er der efterfest på Viva La Revolution: kl. 00.00 – 05.00. Billetter kan købes via www.myspace.com/chilliparken


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA