x

Cymbals Eat Guitars kommer til Danmark

Cymbals Eat Guitars kommer til Danmark

Anmeldere på begge sider af Atlanterhavet elsker Cymbals Eat Guitars: Et ungt fremadstormende New York-band med storladen lyd og en lidenskabelig frontmand, som kalder sig Joseph Ferocious. Nu får Danmark mulighed for at opleve den lovende kvartet live, når Cymbals Eat Guitars ifølge deres MySpace-side kommer til København og Århus den 15. og 16. august.

I november sidste år udkom deres debutalbum "Why There Are Mountains" her i landet, og GAFFA kvitterede med fem stjerner og mærkaten "uimodståeligt". Andre musikskribenter, blandt andet hos Pitchfork.com, roser Cymbals Eat Guitars for deres passion, ambition, lyriske præcision og stort set alt andet, et band kan få ros for. Og i modsætning til så mange andre succeshistorier, der på det seneste har strømmet fra den amerikanske østkyst, kommer de fire gutter ikke fra Brooklyn, men fra New York-bydelen Staten Island. Så spørgsmålet er, om det vil lykkes Cymbals Eat Guitars at sætte deres hjemstavn lige så sikkert på det musikalske landkort.

De to koncerter finder sted den 15. august på Lades Kælder i København og den 16. august på Train i Århus. I skrivende stund har spillestederne ikke sat Cymbals Eat Guitars på programmet, men når det sker, kan du skaffe billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA