x

Rick Astley udgiver ny single

Rick Astley udgiver ny single

De fleste husker nok Rick Astley som manden med det bobbede, høje pandehår, der sang "Never Gonna Give You Up" i 1987. Men den nu 44-årige popsanger har ikke ligefrem ligget på den lade side i de mellemliggende årtier, selvom hans storhedstid så afgjort var 80'erne. Astley har solgt omkring 40 millioner plader, og blev (som en ny pressemeddelelse ganske rigtigt selv påpeger) ganske overraskende stemt ind som modtager af MTV's "Best Act Ever"-pris. Nu har Astley været i studiet endnu en gang, og udgiver på mandag den 7. juni en helt ny single med titlen "Lights Out".

Denne nye single er faktisk den første, som Astley udgiver i hjemlandet England i knap sytten år. Han har dog udgivet materiale i de senere år, men aldrig på hjemmebanen, hvor "Lights Out" med lynets hast er blevet samlet op af BBC's Radio 2, hvor den lige nu ligger som "Record Of The Week".

Det ser dog ikke ud til, at han har tænkt sig at udgive et nyt album lige foreløbig, der er i hvert fald ikke annonceret noget i den retning i skrivende stund, men til gengæld får danske fans mulighed for at høre den nye single spillet live om kun to måneder. Til august skal Rick Astley nemlig optræde med et andet ikonisk 80'er-act, Kool & The Gang på Ringsted Festival, der ganske passende har udnævnt sig selv til at være "Den Store 80'er-fest".

Der er endnu billetter at få til Ringsted Festival, der løber af stablen fra torsdag den 5. august til lørdag den 7. august, og de kan købes via festivalens hjemmeside, eller i indgangen såfremt der ikke er udsolgt inden da.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA