x

Lloyd Cole planlægger nyt album

Lloyd Cole planlægger nyt album

I 2006 udkom Lloyd Coles seneste studiealbum, "Antidepressants". GAFFAs anmelder kvitterede dengang med fire stjerner og ordene "endnu en nydelse i rækken af udgivelser fra denne elegante sangskriver." Nu er den 49-årige englænder klar med næste plade, der har fået navnet "Broken Record" og udkommer til september.

I mellemtiden har Cole været ude med en række opsamlinger, genudgivelser og live-albums, både solo og med sin gamle gruppe, The Commotions, der gik i opløsning i 1989, men nåede at få tre albums godt op på den britiske hitliste.

Siden opløsningen har Cole udgivet flere soloalbums, som har klaret sig pænt, men aldrig helt opnået samme kommercielle succes som hans tidligere band. Cole er desuden kendt for sine hyppige og stemningsfyldte koncerter, hvor han trækker på hele bagkataloget og fortæller anekdoter mellem sangene. Han har desuden været flittig gæst herhjemme både med The Commotions, The Negatives og som sloist, men indtil videre har han dog ikke planlagt en koncert i Danmark.

"Broken Record" udkommer til september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA