x

LCD Soundsystem til Strøm

LCD Soundsystem til Strøm

DR Koncerthusets Foyer lagde rum til Autechre i april til et arrangement lavet i et samarbejde mellem DR, artFreq og Strøm, og sidstnævnte aktør er nu igen på et spil med et arrangement i Koncerthuset. Denne gang er det LCD Soundsystem, der kan opleves 14. august.

James Murphy og hans musikalske samarbejdspartnere i LCD Soundsystem er aktuelle med deres tredje album, "This Is Happening", der udkom i maj måned. Anmelderne har i den grad været på Murphys side, og ikke bare musikken, men også videoen til singlen "Drunk Girls" har fået ros og omtale.

LCD Soundsystem er derfor også et af de navne, mange ser frem til på dette års Roskilde Festival. Men skulle man gå glip af dem der, eller bare være interesseret i at se dem i noget mere intime omgivelser, så får man altså en chance til august.

Koncerten er en optakt til dette års Strøm Festival, der løber i dagene 16.-22. august. Her kan man desuden opleve Four Tet, Jonsí, Cobblestone Jazz, Untold, Nosaj Thing, Thomas Feldmann og Future 3.

LCD Soundsystem kan opleves i DR Koncerthusets Foyer 14. august, og billetter kan købes fra fredag klokken 10:00 via GAFFA Live.

Se videoen til "Drunk Girls":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA