x

How To Destroy Angels udgiver gratis ep

How To Destroy Angels udgiver gratis ep

Nine Inch Nails-frontmanden Trent Reznor har som bekendt trykket på pauseknappen for sit sædvanlige musikprojekt, og efterfølgende dannet den industrial-influerede trio How To Destroy Angels med konen Mariqueen Maandig, der også er frontkvinde i West Indian Girls. De varslede for to måneder siden, at der i løbet af sommeren ville komme en ep ud af samarbejdet, og den er nu en realitet.

Ep'en er selvbetitlet, og består af seks tracks, og i den gode Reznor-ånd er det ikke et profitorienteret udspil. Den første single hed "A Drowning", og kunne kun høres som stream, men den ligger naturligvis også på ep'en, der kan downloades ganske gratis, ved at oplyse sin e-mail.

Udspillet udgives indtil videre kun digitalt, men dog i højkvalitets mp3-format, og vil man investere den nette sum af $2 kan man få en HD-pakke, der inkluderer numrene i 24-bit 44.1kHz WAV and 16-bit FLAC and Apple Lossless-formater, samt en musikvideo til sangen "The Space In Between". Tracklisten til ep'en kan ses nedenfor, og hele herligheden kan downloades på How To Destroy Angels hjemmeside.

Trackliste:
01: The Space In Between
02: Parasite
03: Fur Lined
04: BBB
05: The Believers
06: A Drowning


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA