x

Whitneys fans udvandrede i København

Whitneys fans udvandrede i København

Whitney Houston er lige nu i gang med en verdensturné, der torsdag 3. juni bragte hende til Forum i København. Med en lang række dårlige anmeldelser i ryggen og historier om et skrantende helbred og manglende stemme gik hun på scenen til den første af sine to danske koncerter, dog uden at medbringe et modsvar til kritikken.

GAFFAs anmelder Sohail Hassan overværede koncerten, og i en tostjernet anmeldelse fremhæver han, at folkene omkring den 46-årige Whitney Houston upåklageligt leverede varen, og at hun var på sit bedste under "I Learned From The Best" og "I Will Always Love You".

Men derudover er der ikke mange roser til Whitney, der under overskriften "Whitney er færdig som popsanger" bliver sammenlignet med Elvis på sine sidste dage. Stemmen kaldes "slidt", hun var storsvedende og forpustet koncerten igennem, og undervejs sammenligner Hassan endda den tidligere diva med frontmanden fra Sexual Chocolate (der spilles af Eddie Murphy) i filmen "Coming To America". Ouch.

Resultatet blev at omkring halvdelen af de fremmødte til den udsolgte koncert udvandrede, nogle endda efter første nummer, og Whitney sluttede sin koncert foran en halvtom sal.

Whitney Houston spiller igen i Forum i aften fredag 4. juni, hvor der fortsat er ledige billetter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA