x

TV On The Radios Dave Sitek går solo

TV On The Radios Dave Sitek går solo

I september sidste år bestemte bandet TV On The Radio, at det var en god idé at tage en pause fra hinanden på mindst et år, og siden da har flere af drengene haft gang i sideprojekter og nye samarbejder. Forsanger Tunde Adebimpe trådte til på en udgivelse fra Massive Attack, guitarist Kyp Malone lavede et solo-album under navnet Rain Machine, og multiinstrumentalist/producer Dave Sitek har dyppet fingrene flere steder.

Blandt Siteks projekter var, udover at fortsætte jobbet som producer, et album fra det Brooklyn-baserede israelske band Pink Noise, et joke-rap mixtape i samarbejde med Aziz Ansari, og nu går han så oven i købet solo. Hans sideprojekt har fået navnet Maximum Balloon, og det udgiver et album gennem DGC/Interscope, hvis talsmand har lovet et stort antal gæstevokaler på udspillet, men flere detaljer om hvem det kunne være, vil man ikke ud med i øjeblikket.

Det kommende album har ikke fået en titel endnu, men er sat til at udkomme engang i august måned, i hvert fald i USA. Selvom der er oprettet både MySpace-, Facebook-, og Twitter-profiler under navnet Maximum Balloon, ligger der endnu ikke nogen lydprøver eller yderligere informationer om projektet i dag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA