x

Robert Plant er snart albumaktuel

Robert Plant er snart albumaktuel

Før Plant opnåede verdensberømmelse af nærmest uhørt karakter med blyluftskibet, turnerede sangeren rundt med et bluesband ved navn Band Of Joy. Det projekt har Plant nu genaktiveret. Sangeren er ganske dog eneste tilbageværende originalmedlem, så om det nye album skal ses som et decideret Robert Plant-soloalbum eller et bandudspil, vil sangeren og hans pladeselskab ikke ud med endnu.

På albummet spiller Plant sammen med Darrell Scott, Byron House og Marco Giovino, og der er gæsteoptrædener fra både singer-songwriter Patty Griffin og Buddy Miller, som også har co-produceret albummet.

Robert Plant spillede albummet for en række journalister i London i tirsdags, og ifølge Billboard.bizz sagde Plant blandt andet at "…vi indspillede 24 sange på 15 dage. Entusiasmen fra alle de involverede var fucking fantastisk".

Albummet skulle musikalsk set minde om Plants seneste udspil, det Grammy-vindende "Raising Sand", der var et samarbejde med sangerinden Alison Krauss. Et album som GAFFA gav fem stjerner og kaldte "en sanselig åbenbaring". Dog skulle Band of Joy-udspillet også have numre som er mere rockede i forhold til "Raising Sand".

Endnu holder pladeselskabet dog de fleste detaljer hemmelige, selvom det forlyder, at der er flere gæsteoptrædener på albummet end de nævnte.

Der følger en USA turne hen over sommeren, men der er endnu ingen forlydender om, hvorvidt Band Of Joy kommer forbi Europa. Albummet udkommer den 13. september via Universal Records, og får følgende trackliste:

01. Angel Dance
02. House of Cards
03. Central Two-O-Nine
04. Silver Rider
05. You Can't Buy my Love
06. I'm Falling In Love Again
07. The Only Sound That Matters
08. Monkey
09. Cindy, I'll Marry You One Day
10. Harms Swift Way
11. Satan Your Kingdom Must Come Down
12. Even This Shall Pass Away


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA