x

Jacob Faurholt rydder op i Sweetie Pie Wilburs gemmer

Jacob Faurholt rydder op i Sweetie Pie Wilburs gemmer

Kan du huske Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur? For fem år siden udkom deres første og eneste plade, "Queen Of Hope", hvor Faurholt og bandet blandede guitar, bas og trommer med melodika, mundharpe og et orgel fundet ved storskrald.

Faurholt har siden gruppens opløsning i 2006 haft gang i en solokarriere samt et sideprojekt under navnet Why Write?, og udgav i februar 2009 albummet "Are You In The Mood For Love?" til fire GAFFA-stjerner.

Nu er han for en kort stund vendt tilbage til Sweetie Pie Wilbur med ep'en "Saint Wilbur", der inderholder tre numre, der ikke kom med på "Queen Of Hope", en sang indspillet med Johannes Gammelby fra I Am Bones og et radio edit af "We Like Snow" fra debutalbummet. De fem gamle numre kan downloades uden vederlag her, og som en bonus ligger "Queen Of Hope" også på siden hele juni – ganske gratis.

Da debutalbummet kom ud, erklærede lo-fi-gruppen, at de ikke havde planer om at leve af musikken med ordene: "Man kan sige, vi på forhånd er stået af ræset." Året efter stod de også af bandet efter en hæderlig, men kort karriere, der blandt andet bød på koncerter til PopRevo og Spot Festival samt et opvarmningsjob for Grizzly Bear. Nu får man altså mulighed for genopleve fortiden med "Saint Wilbur".

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA