Kashmir går platin

Kashmir går platin

Med et salg på 30.000 eksemplar har Kashmirs sjette album "Trespassers" sikret sig platin, tre måneder efter det udkom. "Det betyder rigtig meget for os. Det er det bedste bevis for, at vi har lavet noget, folk er glade for", siger bandets forsanger, Kasper Eistrup i en pressemeddelelse  og fortsætter: "Vi føler os meget privilegerede, for vi er ikke kommet med noget i fem år, så vi ved, at der ikke er garantier."

GAFFA skrev omkring bandets nyeste album: "Kashmir krydser på Trespassers deres eget spor uden at sætte noget over styr og samler de sidste 10 år af karrieren i et knugende og dybtfølt favntag" og kvitterede med fem stjerner.

Siden "Trespassers" udkom, har Kashmir spillet over 50 koncerter i både Danmark, resten af Europa og i Mexico. Nu venter der et tæt sommerprogram, hvor bandet er at finde på alle landets store festivaler. Det er nemlig ikke bare de gode salgstal der vidner om tilfredse fans. Netop til koncerterne siger bandet, at de har kunnet mærke publikum omfavne de nye sange.

"Vi er jo et band, som album efter album holder fast i at spille nye numre i stedet for at lave greatest hits. Men det er altid forbundet med en nervøsitet. Så det, at vi har kunnet se folk reagere positivt på de nye numre til koncerterne, er helt ubeskriveligt",  slutter Kasper Eistrup.

Du kan se hele Kashmirs turneplan her, og billetter kan købes gennem GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA