x

Efterklang og Turboweekend remixer hinanden

Efterklang og Turboweekend remixer hinanden

De er ikke bange for at fusionere med andre musikere og deres materiale, hverken i Turboweekend eller i Efterklang (billedet), og de to bands har nu ladet dette talent få frit løb på hinandens sange. Efterklang har lavet et remix af Turboweekends "Sweet Jezebel", mens Turboweekend har givet Efterklangs "Full Moon" nyt liv. Hvis det ikke er nok til at tilfredsstille gruppernes tilhængere, så er begge numre ganske gratis at slå kløerne i.

På Efterklangs hjemmeside er de to remixes nemlig lagt op til både stream og fri download, og de to numre er kun de første i en række af remixes fra Efterklangs hånd, ifølge et nyhedsbrev de sendte ud for nylig. Det er egentlig ikke, fordi der ligefrem har manglet nye track-versioner i Efterklang-regi, der i mutant-bandet Slaraffenklang (der består af Slaraffenland og Efterklang, naturligvis) for en god uges tid siden udgav en fem numre lang gratis ep med titlen "Prinser & Vikinger", som endnu kan downloades.

Det ser ikke ud til, at der er planer om flere samarbejder mellem Turboweekend og Efterklang lige i øjeblikket, men det kunne nok være interessant at høre dem give en koncert sammen en dag. Måske under navnet TurboKlang? Indtil videre må man nøjes med nyfortolkede numre, der begge kan hentes på Efterklangs webside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA