x

Figurines og The Kissaway Trail giver fem koncerter sammen

Figurines og The Kissaway Trail giver fem koncerter sammen

De to indie-rockbands Figurines og The Kissaway Trail turnerer sammen i Danmark til efteråret. Kun to datoer i november er sluppet ud indtil videre, men de to bands giver fem danske koncerter sammen i det hele.

Figurines udgav sidste måned ep'en "Lucky To Love" som en forsmag på deres 4. album, der udkommer til september. Det udspil kvitterede GAFFA med fire stjerner, fordi skiven indeholdt en "rigtig solid håndfuld sange", som det blev formuleret i anmeldelsen. Figurines varmer desuden op for Band Of Horses til den udsolgte koncert i Falconer Salen i København den 17. juni.  

The Kissaway Trail (billedet) udgav dette forår deres 2. album "Sleep Mountain", som GAFFAs anmelder gav 5 stjerner, fordi albummet var "et yderst organisk, modent udspil, der bevidner, at de har evnet at styrke de kvaliteter, der allerede var på den selvbetitlede debut fra 2007". The Kissaway Trail er i øjeblikket ude omkring i Europa og spille, men kigger forbi Danmark et par gange sommeren over.

Begge bands kan opleves på Voxhall den 5. november og på Fermaten i Herning den 6. november. De tre sidste datoer forventes offentliggjort snarligst. Forsalget til Voxhall koncerten starter mandag den 7. juni via ebillet.dk. Billetter til Herning koncerten kan købes via GAFFA Live.

[Opdateret] Vi har netop modtaget den samlede turnéplan, der er som følger:

05. november - Voxhall, Århus
06. november - Fermaten, Herning

11. november - Posten, Odense
12. november - Studenterhuset, Aalborg
13. november - Store Vega, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA