x

Saybia-sanger vender tilbage til musikkens verden

Saybia-sanger vender tilbage til musikkens verden

Berlingske Tidende kan i dag berette om Saybia-sanger Søren Huss' snarlige comeback til musikverden. Efter den tragiske ulykke, hvor hans kæreste og mor til parrets to-årige datter blev dræbt i en højresvingsulykke, trak Huss stikket ud og flyttede hjem til sin familie i Nyborg.

På trods af vedholdende rygter om at comeback det seneste års tid har der været stor usikkerhed om, hvorvidt Saybia ville fortsætte, og om det ville være med Søren Huss som sanger. Det er nu bekræftet, at Saybia fortsætter med Søren Huss. Til juli tager bandet til Holland for at give en række koncerter, og i august går turen til Schweiz. Efterfølgende vil Saybia påbegynde arbejdet med et nyt album, det fjerde i rækken.

Inden Saybia kommer så langt, udsender Søren Huss dog sit første soloalbum, der i modsætning til Saybia komme til at være på dansk. Ikke overraskende berøres den tragiske ulykke på albummet, som er indspillet med hjælp fra sangerens nære venner gennem mange år. Det skal mikses færdigt i disse dage i København. Albummet udkommer via Universal Records, der efter sigende kun var et blandt mange selskaber, der bød på Søren Huss, efter blot at have hørt tidlige demoversioner af sangene.

Der er endnu ikke offentliggjort sangtitler eller lignende, men det ligger fast, at Huss' soloalbum udkommer til oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA