x

Superjeg-Peter på soloturné – og med ditto plade på vej

Superjeg-Peter på soloturné – og med ditto plade på vej

Peter Sommerjeg alias Peter Sommer, sanger, ordspillende tekstforfatter, (med)komponist i og den ene halvdel af duoen Superjeg (billedet, Sommer er t.v.), tager i denne uge på en mini-soloturné, nemlig til flg. steder:

05.05 Musikcaféen, Århus
06.05 Pitstop, Kolding
07.05 Rust, København

Samtidig oplyser Sommers pladeselskab, Nikolaj Nørlunds Auditorium, at Sommer er ved at indspille et soloalbum med den gamle Gangway-guitarist og -sangskriver Henrik Balling som musikalsk makker. Efter sigende lyder det lidt som Beatles, men ellers er Sommers mund lukket med syv segl.

Snart medvirker Sommer, Balling og et andet Auditorium-navn, Lise Westzynthius, også med et nyt nummer på en cd udgivet af bæredygtigheds-foreningen Øko-Net, og endelig har Sommer med sin Superjeg-kollega Casten Valentin Lassen på det seneste været aktiv som udgiver af singer-songwriter-kollegaen Klaus Handsomes debut-cd "I Denne Tidsalder" på deres selskab 2. Lyd. Albummet gør sig bl.a bemærket ved at have gæstespil fra den gamle Gasolin’-guitarist Franz Beckerlee, der ellers havde deponeret sin sidste guitar på Københavns Bymuseum.

Carsten Valentin Lassen er i øvrigt også i gang med et dansksproget soloalbum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA