x

Interpol finder ny bassist

Interpol finder ny bassist

Interpol-bassisten Carlos Dengler forlod bandet for en måneds tid siden, og nu er hans afløser klar i kulissen. Det drejer sig om David Pajo, der fremover skal slå på de fire strenge for New Yorker-bandet.

Pajo har en lang musikalsk karriere bag sig, blandt andet i bands som Slint og Tortoise, og som livemedlem af Yeah Yeah Yeahs og Stereolab. Desuden har Pajo udgivet solomateriale under forskellige navne, som Pajo, Papa M, Aerial M, og M. Faktisk er David Pajo guitarist, men spiller en række forskellige instrumenter, og skulle ifølge Interpol være den helt rette mand til jobbet som bassist.

Interpol har ikke blot måtte sige farvel til et bandmedlem, men også aflyse en del koncerter, efter at de planlagte U2 koncerter, som Interpol skulle åbne, blev udskudt efter Bonos sygdom. Bandet havde planlagt en række koncerter de dage, de ikke skulle varme op for U2, men de fleste af dem er altså nu aflyst.

Til gengæld kan bandet nu afsløre, at deres nye album, det fjerde i rækken, kommer til at være selvbetitlet. Albummet udkommer i midten af september, og med hensyn til stilen på albummet, siger trommeslager Sam Fogarino til Pitchfork.com:

"Den nye plade falder ligesom lidt tilbage til den første plade. Da vi bevægede os fremad, indså vi samtidigt, at vi ikke kunne forlade vores lydunivers. De her store reverb-bølger, de er tilbage."  

GAFFA's Ole Rosenstand Svidt kunne da også konstatere, at bandets seneste studiealbum "Our Love To Admire" fra 2007 ikke helt kunne leve op til fortidens dyder, men kvitterede dog med fire stjerner, og skrev, at "helhedsindtrykket er…en lille smule skuffende, men stadig et pænt stykke over middel."

Interpol skal varme op for U2 på en del af bandets Europaturné over sommeren, men kommer ikke med til Horsens den 15. og 16. august, hvor Snow Patrol står for opvarmningen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA