x

Il Tempo Gigante debuterer

Il Tempo Gigante debuterer

Pladeselskabet Speed Of Sound blev en realitet i 2008, og noget af det første grundlæggerne gjorde, da drøm blev til virkelighed, var at få en aftale med Rolf Hansen og hans band Il Tempo Gigante i hus. Rolf har længe været kendt i musikerkredse for sine evner som guitarist, og har gennem årene spillet fast for Lars H.U.G., og hjulpet navne som Aqua, Sanne Salomonsen og Søren Sko, når de var i bekneb for en øksemand. Nu har han så samlet sig et nyt hold musikere, og udgiver i næste uge sin første plade.

Han har arbejdet på albummet de sidste tre år, og har for nylig fået det færdiggjort med hjælp fra musikere fra flere andre bands, der er gået sammen for at danne hans bagland. Der er tale om Nils Grøndahl og Rasmus Kjær fra Under Byen, Jakob Falgren fra Le Fiasko og Jesper Lind fra Tim Christensens band (altså ikke Dizzy Mizz Lizzy, men Christensens solo-band).

Det lydlige landskab på det kommende album er ifølge pressematerialet en blanding af singer/songwriter-poesi, folkede instrumentaliseringer, circus-agtig cabaret og elektroniske "pillerier". Man går endda så langt, som til at beskrive pladen som "det man i gamle dage kaldte et mesterværk".

Pladen har fået titlen "Lost Something Good", og er produceret af Rolf Hansen selv. Han er bestemt vant til at få tingene til at køre på egen hånd. Han har for eksempel spillet flere koncerter som Il Tempo Gigante ganske solo, omend han som sagt har hentet hjælp fra førnævnte musikere både på albummet, og til de fleste af koncerterne. Hvorvidt det nuværende line-up af musikere vil blive ved med at danne Il Tempo Gigante vides ikke helt.

De første smagsprøver fra "Lost Something Good" kan lige nu høres på gruppens officielle webside. Resten af albummet kan købes fra på mandag den 14. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA