x

Tidligere Stereophonics-trommeslager fundet død

Tidligere Stereophonics-trommeslager fundet død

Den walisiske trommeslager Stuart Cable, der var i 1992 med til at danne Stereophonics sammen med Kelly Jones og Richard Jones, blev her til morgen, mandag 7. juni, fundet død i sit hjem i den walisiske by Llwydcoed. De skriver BBC i dag på sit webside.

Cable medvirkede på Stereophonics' fire første udgivelser, men han blev i 2003 fyret angiveligt fordi bandets medlemmer mente, at han ikke var dedikeret nok til bandet. I denne periode var han vært for programmet Cable TV på BBC Wales, og efter fyringen fra bandet fortsatte han sit mediearbejde i programmet "Cable Connects", og indtil sin død var han vært på radioprogrammet "Cable Rock".

Han fortsatte desuden sin musikalske karriere i grupperne Stone Gods, der indeholder medlemmer fra The Darkness, og senest Killing For Company, der har varmet op for både The Who og The Alarm. Han udgav endvidere sidste år sin selvbiografi "Demons And Cocktails", hvor han belyser de konflikter, der var mellem ham og frontmand Kelly Jones, der førte til at han blev smidt ud af Stereophonics.

I følge BBC er politiet ved at undersøge detaljerne omkring Cables pludselige død, men de siger, at der umiddelbart ikke ser ud til at være nogen mistænkelige omstændigheder omkring dødsfaldet.

Stuart Cable blev 40 år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA