Nyhed

Sæt dit præg på Roskilde Festivals jubilæumskoncert

Det københavnske dj-kollektiv Den Sorte Skole opfordrer dig til at komme med dit bud på, hvilken musik du gerne vil høre til koncertfejringen af den 40. Roskilde Festival

Du har nu chancen for at være medbestemmende til, hvad der skal spilles til en koncert på dette års Roskilde Festival. Dj-kollektivet Den Sorte Skole fejrer festivalens 40. jubilæum på seks pladespillere, hvorfra de tager alle med på en musikalsk jordomrejse i 40 års Roskilde Festival-programmer. Derfor opfrordres alle til at komme med et bud på, hvilken musik der skal spilles til koncertfejringen af en 40. Roskilde Festival.

Aage Jæger fra Den Sorte Skole siger på Roskilde Festivalens hjemmeside: "Roskildes publikum er jo festivalens vigtigste hukommelse, så deres inputs er uvurderlige. Vi har kun set et lille udpluk af de mange koncerter, festivalen har budt på, så vi håber at få øjnene op for nogle guldkorn på denne måde. Og så er det jo sjovt at se, hvad folk har været vildest med, og i hvor høj grad vores udvalg indtil nu svarer til folks oplevelser."

Fra i dag og ugen ud, kan du afgive dit musikønske, men der er et par betingelser der skal opfyldes:


Nummeret skal være af en kunstner, som tidligere har optrådt på Roskilde Festival.

Du kan kun afgive ét ønske, som også skal ledsages af en begrundelse.

Du skal være logget ind med en brugerprofil for at deltage.


Gå ind på denne side for at registrere dig og ønske et nummer til koncertfejringen.

    ANNONCE