x

Stone Sour fastsætter udgivelsesdato

Stone Sour fastsætter udgivelsesdato

Det amerikanske hardrock-band Stone Sour, der har sanger Corey Taylor og guitarist Jim Root fra Slipknot med ombord, har sat den 6. september som datoen for udgivelse af deres kommende album "Audio Secrecy".

Albummet er det tredje i rækken fra bandet, som faktisk eksisterede før Slipknot, men ikke opnåede succes inden to af medlemmerne iførte sig masker og kedeldragter. På torsdag er første smagsprøve fra "Audio Secrecy" klar i form af nummeret "Mission Statement". Det kan downloades gratis på bandets hjemmeside, men kun i 48 timer. Download perioden starter helt præcist torsdag den 10. juni kl. 11.00.

GAFFAs rock og metalanmelder Keld Rud gav det sidste Stone Sour album fire stjerner med begrundelsen, "det et band med meget mere selvtillid, fantasi og overblik, man møder på Come What(ever) May".

Meddelelsen om det kommende album fra Stone Sour kommer kort tid efter, at Slipknot mistede deres bassist Paul Gray i en alder af bare 38 år. Dødsårsagen er endnu ukendt, selv om der er mistanke om, at Gray blev offer for sit langvarige narkotikamisbrug, som han prøvede at blive kvit gennem længere tid.

"Audio Secrecy" udkommer 6. spetember via Roadrunner Records/Bonnier Amigo.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA