x

Ozzys lig skal på museum

Ozzys lig skal på museum

Heavy metal-ikonet og reality-tv stjernen er så forbavset over at være i live, at han mener hans krop repræsenterer et "medicinsk mirakel". Det er på alle måder et mirakel, at jeg lever", siger Ozzy til contactmusic.com, "så jeg burde donere min krop til Natural History Museum, så den kan udstilles, når jeg dør".

Sangeren, der er koncertaktuel i Herning den 30. august i forbindelse med sit nye album "Scream", har kæmpet med alkohol-, medicin- og narkotikamisbrug i mange år. Rockerens misbrug har i mange år været legendarisk og skabt overskrifter såvel som forargelse og smil, afhængig af beskueren, gennem lige så mange år. Nu skulle Ozzy dog endelig været helt og aldeles clean.

Det er dog ikke første gang han har påstået det: "Det er ok nok at være på druktur et par dage, men jeg har været det i 40 år", proklamerer Ozzy og fortsætter: "Jeg har været oppe på at drikke fire flasker cognac om dagen og røget cigarer, som man ryger cigaretter". 

Mens fjernsynsseere verden over kunne følge en rystende og stammende Ozzy prøve at opdrage sine uvorne børn i reality-serien "The Osbournes", prøvede den aldrende rockstjerne at give så sobert et indtryk, som det nu var muligt for ham. Men det var dog ikke hele sandheden, der kom frem. "Mens de filmede "The Osbournes" hældte jeg 42 forskellige slags receptmedicin ned i halsen, tre gange om dagen - og det var før jeg røg alt det pot i mit aflåste rum hver aften, når kameraerne var slukkede".

Ozzys egne venner har i årevis kaldt ham for "Dr. Ozzy", fordi sangeren altid havde så meget medicin liggende, at han kunne kurere alles lidelser. "Jeg var et omvandrende apotek. En af mine venner klagede over smerter i benet, så jeg stak ham en Ibuprofen-pille på størrelse med en golfbold. Et par timer senere kom han tilbage og sagde, "Dr. Ozzy, du har kureret mig!!". Men pillen var stor nok til at kurere en overvægtig elefant, så det endte med at slå ham ud i en måned" kan Ozzy berette. "Det var i de gamle dage, før man sagsøgte hinanden hele tiden, heldgivis." 

Londons Natural History Museum har endnu ikke reageret på Ozzys opfordring. Det er som nævnt muligt at se sangen i levende live i Herning den 30 august. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA