x

Nancy Sinatra fylder 70

Nancy Sinatra fylder 70

I dag fylder The Icon Of Cool rundt, mere præcist 70. I den forbindelse har GAFFA skrevet et portræt af Nancy Sinatra, der storhittede med "These Boots Are Made For Walking", sang James Bond-åbningssangen "You Only Live Twice" og poserede i Playboy som 54 årig. Portrættet begynder sådan her:

Første gang Nancy Sinatras 160 centimeter – uden støvler – tonede frem på tv-skærmene var i 1957, da hun som bare 17-årig stod side om side med sin forrygende og storrygende far, Frank Sinatra, i hans talkshow "The Frank Sinatra Show", der var sponsoreret af Chesterfield, et cigaretmærke produceret af Liggett & Myers Tobacco Company.

Nancy sang, sammen med hendes to skolekammerater, Jane Ross og Belinda Burrell, sangen "Side By Side", med farmand. De tre piger kaldte sig tilsammen The Tri-Tones, men kort efter var Nancys stemme den eneste af de tre pigers, der stadig kunne høres. Belinda sås ikke i rampelyset igen, hvorimod Jane Ross også havde en birolle i en af årets film-noir film, "Sweet Smell Of Success", med Burt Lancaster og Tony Curtis i hovedrollerne. Filmen blev med tiden en klassiker, mens Jane Ross – efter småroller i både "Star Trek" og "Abernes Planet" – også gik i glemmebogen.

Hvis du vil læse hele portrættet om The Queen Of Pop, kan du klikke her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA