x

The National besøger KB Hallen

The National besøger KB Hallen

The Nationals stjerne er stadigt stigende herhjemme, og roserne til bandet har været mange, siden de debuterede i 2001. Salgsmæssigt er de også kommet efter det, og i maj gik deres seneste album "High Violet" direkte ind på en andenplads på den danske albumhitliste. Nu annoncerer bandet en koncert i København 11. november.

Bandets seneste danske koncert var i august sidste år, hvor man kunne opleve The National i Tivoli i København. Denne gang er det dog KB Hallen, der skal lægge scene til koncerten med bandet, der fik sit gennembrud med albummet "Boxer" fra 2007.

Efterfølgende er kommet albummet "High Violet", der altså er bandets største salgsmæssige succes herhjemme. Det er det også i hjemlandet USA, hvor albummet debuterede på en tredjeplads på albumhitlisten.

Materialet fra det nye album kan opleves denne sommer på årets Roskilde Festival, men til november er der altså mulighed for at se dem indendørs, når de giver koncert i KB Hallen 11. november. Forsalget til koncerten starter fredag 11. juni klokken 10:00, og billetter kan købes hos Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA