x

Nephew tager et pusterum

Nephew tager et pusterum

I april kom der en pressemeddelelse omkring Nephews landsholdssang, hvor der også stod, at bandet havde tænkt sig at tage en pusterum efter sommerens sidste festivalkoncert. Men efter en udtalelse på Skive Festival kom der tvivl om, hvordan bandets fremtid egentlig så ud, og derfor har Nephew nu på deres Facebook-side gentaget den oprindelige udmelding for at berolige gemytterne.

Balladen opstod efter Simon Kvamm i forbindelse med hittet "Igen & Igen &" sagde til publikum, at der nok ville gå nogle år, inden de igen stod på scenen i Skive. Men som man kan læse af nedenstående udtalelse skyldes den udmelding, at bandet ikke har planer om at skrive nyt materiale og spille danske koncerter igen foreløbig, men i stedet vil fokusere på udlandet og andre projekter.

På Facebook kan man læse følgende:

"Når tonerne klinger ud efter sommerens sidste danske koncert - koncerten på Roskilde Festival 2010 - vil det samtidig være starten på en lille pustepause, hvor vi neddrosler aktiviteterne i Danmark for en tid.

Vi vil stadig være aktive, men vi vil i en periode give plads til sideprojekter, koncerter i udlandet m.v.

Så vi går altså ikke direkte i studiet og forbereder næste album, bare så det er på plads :-)"

Bandet har indtil videre planlagt en koncert på Færøerne til G! Festival, men herefter er der ingen offentlige planer for Nephews fremtid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA