x

CODY spiller i biffen

CODY spiller i biffen

Roskilde Festivals filmtiltag, Roskilde Cinema, præsenterer på fredag 11. juni deres program. Det sker ved en forfest i Grand Teatret i København, hvor årets filmprogram afsløres. Country filmen "Crazy Heart" med blandt andet Jeff Bridges og Colin Farrell i hovedrollerne vises helt eksklusivt til forfesten, og for at publikum kan komme i den helt rigtige countrystemning, giver det danske countryband CODY en akustisk koncert.

CODY spillede selv til sidste års Roskilde Festival, og har tidligere varmet op for navne som The National, Bonnie "Prince" Billy og Tindersticks. Sidstnævnte koncert blev anmeldt af GAFFAs Ole Rosensvidt Svidt med overskriften "Gåsehud efterfulgt af gåsehud". Begge bands blev kvitteret med fem stjerner.

Det er åbenbart en karakter der hænger ved bandet, for CODY's debutalbum "Songs" fik samme bedømmelse, og blev af Mikkel Elbech betegnet som et "gennemført album ... fyldt med selvtillid".

Arrangementet foregår på fredag den 11. juni fra kl. 21.30. Det koster 90 kr. at komme til arrangementet, og entreen dækker både koncert og film. Du kan bestille billet her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA