x

Lambchop rammer også Århus

Lambchop rammer også Århus

For to timer siden kunne GAFFA melde, at den amerikanske alternativ country-gruppe Lambchop ville lægge vejen forbi Danmark den 27. november, nærmere betegnet Koncerthuset i København. Kurt Wagner og co. har dog ikke tænkt sig at snyde århusianerne, så dagen efter spiller bandet også en koncert på Voxhall i Århus.

På denne turné vil Lambchop opføre deres anmelderroste album "Is A Woman" fra 2002 i sin helhed og højst sandsynligt også nogle numre fra dens bonus-ep, "Is A Bonus".

Det er ikke første gang, Lambchop lægger vejen forbi Århus. I 2007 gav gruppen en femstjernet koncert i byen, også på Voxhall, som GAFFAs anmelder Mikkel Elbech roste med ordene: "Det er svært at finde et kritikpunkt ved koncerten, der både musikalsk, underholdnings- og lydmæssigt er helt i top." Året efter gik frontmanden Kurt Wagner på samme scene med Marie Frank og Peter Sommer til det vellykkede arrangement "Sange I Bevægelse". Lambchop er på scenen kendt for deres intime og nedtonede koncerter, hvor Wagner med sin erfarne stemme og et selvsikkert lune er i centrum.

Lambchop spiller i Koncerthuset i København den 27. november og på Voxhall i Århus den 28. november, og billetter kan købes via GAFFA Live fra den 11. juni kl. 10.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA