x

Pumpehuset fejrer den nye danske musik

Pumpehuset fejrer den nye danske musik

Pumpehuset lægger i morgen scene til et nyt arrangement ved navn Youngbeats. I al sin enkelthed går arrangementet ud på at give unge danske musikere muligheden for at promovere sig selv på de skrå brædder.

I morgen får de første fire bands chancen, som alle er blevet udvalgt af henholdsvis publikum og Pumpehusets bookere. Det er på samme måde, bands og artister vil blive valgt i fremtiden. Pumpehuset forklarer konceptet i en pressemeddelelse:

"Et godt liveband giver publikum både en stor visuel og musikalsk oplevelse. Og ideen med YoungBeats er netop at udfordre upcoming bands/artister på deres visuelle og musikalske udtryk. Det sker først og fremmest på onlineplatformen: youngbeats.dk – hvor bands/artister præsenterer deres musikvideoer for et stort, musikelskende publikum. Her lytter, ser og stemmer brugerne deres favoritter tættere på et spillejob i Pumpehuset.

Udover de to publikumsfavoritter udvælger Pumpehusets bookere også to bands. YoungBeats-festen er en hyldest til den danske musik, der er ved at vokse sig stor. Vækstlagsmusik har brug for lidt hjælp, en hånd i ryggen og ikke mindst et spillested at indtage. Og det er vi i Pumpehuset parate til at lægge ryg til. Det er ikke kun sjovt her og nu – der er også vigtigt på lang sigt."

Ud over ny dansk musik byder aftenen også på dj's, og entreen er blot 30 kr. og så følger der en øl eller vand med i entreen.

Lineup for i morgen torsdag den 10. juni i Pumpehuset er :

+ A Friend In London (Billedet)

+ Unirty Gain

+ Cat Caught Lark

+ Virtue

Læs mere om YoungBeats, festen og se musikvideoer med de 4 bands på: youngbeats.dk

Der er opvamrning til festen på Pumpehusets Terrasse fra klokken 15.00. Arrangementet varer fra kl,20.00-24.00


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA