x

Best Coast udsender debut

Best Coast udsender debut

Bethany Cosentino og Bobb Bruno udgør duoen Best Coast, der indtil videre kun har udsendt en rykke 7-tommer singler. Men det har alligevel været nok til at skaffe opmærksomhed om de to musikere, der blandt andet kunne opleves på dette års Primavera Festival i Barcelona. Her lovede de, at der snart ville være en fuldlængdeudgivelse på vej, og den ser nu ud til at lande 26. juli.

Den kommende debutplade har fået titlen "Crazy For You" og indeholder 12 korte, støjende og særdeles West Coast-inspirerede popsange, der vil appelere til folk, der allerede tripper på Dum Dum Girls og Real Estate. Sjovt nok har Best Coast dog valgt ikke at inkludere sange som "The Sun Was High (And So Was I") og "Make You Mine" på pladen, der lige nu kan høres på gruppens MySpace-side.

Inkluderet er heller ikke Best Coasts coverversion af Wavves-sangen "I'm So Bored", som de spillede på årets festival - året efter at Wavves-frontmand Nathan Williams havde haft et sammenbrud under sin koncert på selvsamme festival. Den kan dog høres her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA