x

Chris Brown nægtet adgang til England

Chris Brown nægtet adgang til England

Problemerne er ikke ovre for teenageidolet Chris Brown. Efter vold mod ekskæresten Rihanna i februar 2009 fik Chris Brown en fem års betinget voldsdom, og nu må sangeren indse, at det retslige efterspil også forfølger ham ude i den virkelige verden.

NME beretter, at Brown skulle have spillet fire koncerter i England, men myndighederne nægtede at udstede et visa til den voldsdømte sanger. Den officielle forklaring lyder således:

"Vi forbeholder os ret til at nægte indrejse til England til alle, som er dømt skyldig i alvorlige kriminelle handlinger. Den offentlige sikkerhed er vores højeste prioritet. Hver ansøgning om indrejse til England bliver bedømt individuelt".

Arrangørerne udtaler sig mere neutralt, og siger blot, at koncerterne bliver udskudt på grund af "uforudsete omstændigheder".

Brown har ikke været i Danmark siden det voldelige overfald på Rihanna, men var faktisk i Købehavn en måned før hændelsen, hvor sangeren spillede for et udsolgt Forum. En koncert som GAFFA skribent Sohail Hassan kvitterede med fire stjerner og skrev, at " publikum helt sikkert [fik] valuta for pengene, men koncerten kunne pga. sin størrelse, pomp og pragt ikke undgå at virke overproduceret og planlagt. Dermed ryger intimiteten og følelsen af, at oplevelsen er unik."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA