x

When Saints Go Machine åbner Orange Scene

When Saints Go Machine åbner Orange Scene

"Min første indskydelse var, at det var løgn", siger forsangeren fra When Saints Go Machine, Nikolaj Manuel Vonsild, i en video på Roskilde Festivals hjemmeside. Det passer dog. Elektropopbandet skal åbne Orange Scene på Roskilde Festival. Det har været svært at skulle holde på hemmeligheden, indrømmer bandet,  men nu er det altså officielt.

"Det er kæmpe stort", lyder det fra Nikolaj Manuel Vonsild

Roskilde Festivals booker, Rikke Øxner, har ønsket fortsat at udfordre traditionen med, at det er danske rockbands, der åbner Orange Scene. Hun siger til Politiken: "I den sammenhæng kan man sige, at When Saints Go Machine er noget andet end en rockting, men det kan de helt sikkert også klare."

When Saints Go Machine blev dannet i 2007, og har siden opnået meget anerkendelse. I 2008 vandt gruppen talentprisen ved P3 Guld, og sidste års album "When Ten Makes A Face" fik fire stjerner af GAFFA anmelder Simon Christensen, der kaldte pladen "en spraglet og modig debut".

Bandet har før bragt deres elektroniske rytmer til Roskilde Festival, da de spillede campingområdets Pavillon Junior. Men i år er det altså dem, der bliver først navn på Orange Scene, når festivalen for alvor skal skydes i gang 1. juni.
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA