x

The Malpractice annoncerer koncerter

The Malpractice annoncerer koncerter

Frontmanden i nu opløste I Am Bones og medlem af Beta Satan, Johannes Gammelby, kunne i maj måned annoncere, at hans nye projekt havde underskrevet en pladekontrakt med Crunchy Frog. Nu kan bandet, der bærer navnet The Malpractice, så annoncere de første tre koncerter, der skal afvikles i slutningen af oktober.

Gammelby er desuden snart aktuel med den første single under det nye navn, en sang der bærer titlen "Oh, The Irony". Det er første udspil fra det kommende album, der udsendes kort efter sommerferien, som der står i pressemeddelelsen.

Albummet er indspillet sammen med Kenneth Andersen, bandkollega i Beta Satan, og han er ligesom Klaus Hedegaard Nielsen og Morten Riis medlem af bandet. The Malpractice består dermed af alle Beta Satan-medlemmerne undtagen Kåre Hansen.

Det er dog Gammelby, der står for al musikken i bandet, og i følge pressemeddelelsen, så kan man ved at lytte til det sidste nummer I Am Bones indspillede få en idé om, hvad man kan forvente sig af det kommende album. Sangen var en coverversion af First Floor Powers "Lovesong", der dukkede op på opsamlingsalbummet "Saluting The Crunchy Frog-A-Logue", og her var Gammelby mere poppet og dansabel end tidligere.

The Malpractice kan opleves på følgende datoer:

28/10 – MUSIKCAFÉEN, Aarhus w/ Among Relatives
29/10 – KANSAS CITY, Odense w/ Among Relatives
30/10 – BETA, København w/ Among Relatives


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA