Nyhed

Første Nine Inch Nails-album i fem år på vej

Mørkets fyrste, Trent Reznor, bryder tavsheden og fortæller om sit kommende album "Bleed Through" hvor legenden Rick Rubin styrer knapperne.

Reznor har fortalt MTV, at "Bleed Through" bliver mere brutal og minimalistisk end forgængeren "The Fragile" fra 1999 og uddyber:
– Min tilgang til albummet er helt anderledes denne gang. Jeg arbejder altid ud fra min umiddelbare sindstilstand, og det, der ser ud til at komme ud af hovedet på mig i øjeblikket, kommer fra et helt andet sted, end hvor jeg var på den seneste plade.

Bag knapperne har han legenden Rick Rubin, der har arbejdet med de tungeste drenge inden for hip hop, metal, og rock'n'roll-notabiliteter af højeste format i det hele taget. Rubin har senest fungeret som producer og ankermand bag den fantastiske "Amercian Recordings"-serie med nu afdøde Johnny Cash, hvor et af højdepunkterne i øvrigt var Cashs version af netop NIN's "Hurt" på "American Recordings IV". Videoen til samme skæring blev i øvrigt kåret som den bedste nogensinde, foran bl.a. "Smells Like Teen Spirit" for nyligt i NME.

ANNONCE