x

Nyt album fra Enrique Iglesias

Nyt album fra Enrique Iglesias

Niende studieudspil fra Enrique Iglesias har længe været varslet, og tre singler er allerede sat i rotation i de seneste par måneder. Nu har "Euphoria", som albummet hedder, fået en udgivelsesdato. Pladen er den første bilinguære fra Iglesias, og indeholder syv engelske og syv spanske sange, med et væld af gæstestjerner, heriblandt Nicole Scherzinger, Akon og Usher.

Førstnævnte medvirker på sangen "Heartbeat", der udkom som single for to dage siden, den 8. juni. Iglesias har beskrevet albummet i et interview med det spansk-skrevne magasin Impre.com:

"Det ligner ikke noget jeg har lavet før. Det er det første album jeg har lavet, der er 50/50 [halvdelen spanske sange, halvdelen engelske, red.]. Det er det mest eklektiske album i min karriere, det mest spændende, det mest overraskende. Nogle gange laver man den fejl at gøre sig det for behageligt i et studie og går i stå, og hvis der er noget, jeg gerne har villet ændre på, så er det at jeg ikke ville føle mig for godt tilpas, så jeg kunne bryde lidt ud af det typiske i hvad jeg har lavet før i tiden."

Han fortsætter med at fortælle om samarbejderne med andre sangere på pladen:

"Jeg har også lært meget af samarbejderne. De kunstnere er inspireret af andre kunstnere. Det gode ved det her album er, at det er meget organisk, en plade hvor samarbejderne alle har været meget naturlige, og de er alle startet med sangene, så det er virkelig godt. ["I Like It", singlen indspillet med hjælp fra Pitbull og Lionel Ritchie, red.] bruger så mange forskellige musikalske stilarter - det har faktisk været utrolig spændende for mig, at eksperimentere og udforske nyt territorie. [...] Albummet er magisk fordi jeg har lagt så meget arbejde i det, og så meget ærlighed."

"Euphoria" udkommer mandag den 5. juli herhjemme. Der ligger et par teasere fra albummet på Enrique Iglesias' MySpace-side, samt singlen "I Like It" i fuld længde. Der er i øjeblikket ikke offentliggjort planer om en opfølgende turné her i Europa.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA