x

Klub Revolver 13. maj på Rust

Klub Revolver 13. maj på Rust

Klub Revolver foregår denne gang på Rust (billedet). Arrangementet bliver en anderledes fusion af et dansk rockband, en færøsk solist og trashæstetisk politisk fotokopikunst – det hele akkompagneres af queer-videokunst, som afsøger kønnets begrænsninger og forklædninger, samt Klub Revolvers faste dj Thomas Troelsen i selskab med pladeaktuelle Claus Hempler.

Den kun 20-årige færøske Eivør Pálsdóttir bliver af mange betegnet som et gudsbenådet talent. Ud over at have turneret det meste af verden som solist er hun også kendt for sit musikalske engagement i henholdsvis færøske Clickhaze, islandske Krákan og nordiske Yggdrasil. Eivør er kendt for sit intenst ærlige udtryk og for sin musikalske spændvidde, der rækker fra opera over folk til rock. Læs desuden GAFFA.dks interview med Eivør og den seksstjernede anmeldelse af debutalbummet "Krakan" på sitet her.

Aftenens danske band Joycehotel er netop færdige med indspilningerne til deres debut-album. Bandet vakte for alvor opsigt som live-band, da de spillede opvarmning for Kitty Wu på deres efterårsturné sidste år. Joycehotel spiller stilsikker, alternativ, mørk rock akkompagneret af sexede brutale beats.

Aftenes kunstner Ulrik Crone er uddannet fra Det Kgl Danske Kunstakademi og er kendt for sine politiske og samfundskritiske emner, som han iscenesætter på uformel, opbrydende vis. Til Klub Revolver vil Ulrik Crone vise trashæstetiske fotokopiværker, der tager udgangspunkt i at kommentere et samfund der er i disharmoni og konflikt. En ustabil billedstrøm af kriminalitet, katastrofe og kaos.

Marie Kølbæk Iversen og Laura Leth Meilvang vil med deres videokunst afsøge vores roller som henholdvis menneske og køn: kønnet som konstruktion og identitetsskabende faktor.

Mere info: http://www.klubrevolver.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA