x

Roskilde lægger programmet ud

Roskilde lægger programmet ud

Der er kun små tre uger tilbage, før ballet åbnes på den store orangefarvede scene på Dyrskuepladsen i Roskilde, og de fleste af bandsene er efterhånden annoncerede. Nu kan festivalgæsterne godt begynde at planlægge, hvor de skal stå i de fire dage musikken spiller, for arrangørerne har netop lagt koncert-tidspunkter og steder ud.

Det kan godt blive lidt svært at få spilleplanen at se i skrivende stund, for Roskilde Festivals officielle hjemmeside er midlertidigt bukket under for presset af de mange mennesker, der vil ind og kigge festivalen i kortene. Vi gør det lidt nemmere her på GAFFA; vi smider simpelthen et pdf-link ud til jer lige her.

I øvrigt kan vi tilføje, at der er et endnu ikke annonceret band at tilføje line-up'et, og det kunne godt se ud til, at det er et af de større navne. Pladsen er nemlig i bedste spille-tid, lørdag den 3. juli klokken 22.30 på Odeon-scenen, så man kan jo smutte rundt på de forskellige ønske-bands hjemmesider, og se hvem der har et hul i deres turné-kalender den dag.

Der er stadig billetter at få til årets udgave af Roskilde Festival, selvom alle get-a-tent-billetter er udsolgt på nuværende tidspunkt. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA