x

Mick Karn har kræft

Mick Karn har kræft

En af musikerne, der gjorde den båndløse bas berømt, var bassisten i art-rockbandet Japan, der havde sin storhedstid fra midt-halvfjerdserne til start-firserne, Mick Karn. For nylig er der lagt en sørgelig nyhed op på bassistens officielle hjemmeside, nemlig at Karn har kræft på et fremskredent stadie. Der står blandt andet:

"Det er med stor sorg, at vi meddeler jer, at Mick for nylig er blevet diagnosticeret med kræft på et fremskredent stadie. Mick er lige nu positiv, og undergår yderligere prøver og behandling. Hans familie og venner er tæt på ham og støtter ham både i praktiske henseender og med deres kærlighed, venskab og omsorg."

Præcis hvilken type kræft det drejer sig om, er der ikke nogen oplysninger om, men det berettes, at Karn modtager intensiv behandling på et hospital, der specialiserer sig i kræftsygdomme. Behandlingen har åbenbart skåret dybt i Mick Karns finanser, og derfor appeleres der på hjemmesiden til fans og kolleger om at donere penge til formålet:

"Mick har i længere tid haft økonomiske problemer, og vi håber, at denne appel kan hjælpe til at rejse penge til enhver nødvendig behandling, og måske sørge for en smule økonomisk støtte til hans nærmeste familie [...] Vi håber at hans venner, fans og musikalske kolleger over de følgende måneder vil tilbyde ham enhver støtte, de føler sig i stand til at give."

Alle beløb modtages, og der er også arrangeret forskellige tiltag i form af auktioner og kunst-salg, hvor profitten ubeskåret går til Mick Karns behandling. Hele meddelelsen omkring Mick Karns sygdom kan læses her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA