x

Anna David er Den Lille Havfrue

Anna David er Den Lille Havfrue

Holstebros nye Black Box Theatre annoncerede i maj måned den første forestilling, nemlig en teaterkoncert baseret på Thomas Helmigs største hits, og nu har de netop føjet et nyt musikalsk initiativ til programmet. Denne gang drejer det sig om en musical-opstæning af Disney-tegnefilmen Den Lille Havfrue, der, hvis nogen skulle være i tvivl, er baseret på H.C. Andersens klassiker af samme navn.

Det bliver popsangerinden Anna David, der får æren af at spille den rødhårede havfrue Ariel, en rolle, som hun i høj grad glæder sig til. Hun har ikke tidligere prøvet kræfter med musicals, men er dog ikke helt grøn som skuespillerinde. Hun var også at finde på rollelisten i tv-serien "Store Drømme", og kombineret med hendes årlange erfaring som musiker burde hun være et godt valg. I pressematerialet udtaler Anna David selv om rollen:

"Jeg var helt vild med Disneys Den Lille Havfrue som barn og tror, det bliver en stor oplevelse at være med i produktionen. Jeg glæder mig virkelig meget til den udfordring, og til at prøve kræfter med musical-genren."

Musicalen bliver opført fire forskellige steder rundt om i Jylland, nemlig Holstebro, Aalborg, Århus og Esbjerg fra slut-februar næste år og frem til slutningen af marts. Konkrete steder og tidspunkter kan ses nedenfor, og billetter kan købes via de forskellige venues hjemmesider, og for nogle forestillingers vedkommende via GAFFA Live.

Musikteatret Holstebro                                           24. februar -6. marts 2011
Aalborg Kongres- og Kultur Center                          13. marts-14. marts 2011
Musikhuset Århus                                                  19. marts 2011
Musikhuset Esbjerg                                                26. marts-27. marts 2011


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA