x

Thrashfest 2010 til Danmark

Thrashfest 2010 til Danmark

De danske kiropraktorer får meget travlt i slutningen af året, og har sikkert allerede bestilt større julegaver end normalt. Til december måned er der nemlig dømt stærk overbelastning af nakkemuskulaturen for de danske metalfans, når nogle af de største inden for thrash metal kigger forbi Danmark hele to gange.

Under navnet Thrashfest 2010 turnerer Kreator (billedet), Exodus, Death Angel og Suicidal Angels sammen gennem Europa, og stopper undervejs både i Pumpehuset i København og på Voxhall i Århus.

Turneen er ledt af det europæiske thrash metal-flagskib Kreator, der senest udgav tilbage til rødderne albummet "Hordes Of Chaos" der fik fire solide stjerner i GAFFA. Kreator skulle have et nyt album ude i 2011, så denne turne er sandsynligvis den sidste i rækken for at promovere deres seneste album.

Næst efter Kreator står Exodus på plakaten, der sammen med en vis Kirk Hammett var med til at definere thrash metal tilbage i de tidlige 80'ere. Bandet vendte tilbage i 2003, og har ikke haft en let tilbagekomst, men har ikke desto mindre kunnet udgive fem anmelderroste albums i løbet af de seneste seks år. Det nyeste i rækken, "Exhibit B: The Human Condition" fik ligeledes fire stjerner af GAFFA metalanmelder Keld Rud.

Hr. Rud var dog endnu mere begejstret for Death Angels seneste album "Killing Season", der fik fem stjerner oven i hatten. Death Angel arbejder for øjeblikket på et nyt album, der skal være ude den 27. august via Nuclear Blast/Warner Music.

Som opvarmning findes græske Suicidal Angels, der på seneste album "Sanctify The Darkness" viser, at de ser meget op til de tre store, som de skal varme op for.

Thrashfest 2010 foregår den 6. december i Pumpehuset og den 9. december på Voxhall. Billetter er endnu ikke sat til salg.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA