x

Festen lever på campingarealet

Festen lever på campingarealet

I takt med at festivalgæsterne kommer tidligere og tidligere til Roskilde, og i større og større antal, vokser behovet for underholdning i dagene inden When Saints Go Machine skal åbne Orange Scene. Fra festivalens side disker man op med Pavilion Junior-koncerter, Roskilde Cinema og meget mere, men der er også festivalgæster, der tager sagen i egen hånd som i lejren Promilleservice.

I følge Politiken vil lejren igen arrangere fester fra lørdag 26. juni og hver nat til der lukkes med et brag søndag 4. juli. Der er dog lavet enkelte ændringer i år for at respektere nogle klager, der er kommet efter tidligere års fester. Til avisen siger Waqar Qayum, der er med til at booke dj's til festerne, at man i år vil lukke festerne klokken fire, samt at man vil medbringe en decibelmåler for at holde sig indenfor decibel-begrænsningen.

Det forventes, at omkring 30 dj's skal spille hos Promilleservice i løbet af festivalen, men der kommer til at gå lidt, inden det bliver afsløret, hvem kan vil kunne komme til at høre:

"Det er en del af aftalen med Roskilde Festival, at vi ikke må offentliggøre nogle navne før på selve dagen. Men det bliver et bredt udsnit af dj's fra København og omegn med flere store navne i blandt, der spiller et alsidigt mix af forskellige klub-genrer".

Sådan siger Qayum til Politiken, hvor han også understreger, at en del af motivationen for at arrangere festerne er at sætte et fokus på det danske klubmiljø, som han synes er savnet på den øvrige festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA