x

Slash overfaldet på scenen

Slash overfaldet på scenen

Den tidligere Guns N' Roses-guitarist Slash, der for øjeblikket er på turné for at promovere sit nye soloalbum, måtte sande, at ikke alle er lige begejstrede for den karismatiske guitarist. En vred fan hoppede nemlig for nylig op på scenen, og angreb Slash, mens han var travlt optaget af at spille sin signatursolo i det berømte Guns N' Roses-nummer "Sweet Child O' Mine".

En sikkerhedsvagt opdagede faren og havde fået fat i den vrede fan, men nåede ikke at fælde ham, før den forstyrrede koncertgænger tacklede Slash bagfra. Slash selv kunne fortsætte koncerten uden at være kommet til skade. Hans guitar måtte dog lade livet. Rock- ikonet skrev bagefter på sin Facebook: "Det var helt sikkert et vildt publikum, men fantastisk. Fyren som tacklede mig fik mig ikke væltet, men han ødelagde min stakkels guitar".

Det er endnu ikke oplyst, hvad der kommer til at ske med overfaldsmanden, som i tumulten røg en tur ned over scenekanten. Da Slash for nylig var i København, var der dog i følge GAFFAs anmelder Mikkel Elbech ingen grund til at overfalde guitaristen. Han tildelte koncerten fire stjerner og skrev blandt andet: "alt i alt var en god oplevelse i den solide rock og ruls solbeskinnede tegn…."

Du kan se en video af overfaldet herunder:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA