x

Nyt Manticora-album klar

Nyt Manticora-album klar

Manticora har igen været forbi Horsens for at indspille sammen med producer Tommy Hansen (der blandt andet har produceret Helloween, Pretty Maids og Illdisposed) i hans Jailhouse Studios. Resultatet bliver københavnernes syvende album, siden de blev dannet i 1996, og første album siden Manticora udgav deres "Black Circus I & II" albums i 2006 og 2007.

I forbindelse med de to seneste albums har bandet været flittigt på turne i både Danmark og det store udland. Det lykkes endda for Manticora at komme over på den anden side af dammen og spille en række USA koncerter forrige år. "Safe" bliver ifølge en pressemeddelelse et mørkere album, hvor bandet har en mere heavy tilgang til numrene i forhold til de seneste to albums.

"Safe" får følgende trackliste:

In The Abyss Of Desperation
Silence The Freedom
Complete
From The Pain Of Loss ( I Learned About The Truth)
A Lake That Drained
Carrion Eaters
Safe
Embryonic Man (bonus track Japan)

I forbindelse med udgivelsen tager Manticora på Europaturné sammen med det norske prog-metal-band Divided Multitude. Alle datoer er endnu ikke på plads, men bandet ser ud til at slutte af med en koncert i det danske på The Rock den 29. oktober. Billetter er endnu ikke sat til salg.

"Safe" udkommer den 21. september via Nightmare Records.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA