x

Primal Scream møder Sex Pistols og The Who

Primal Scream møder Sex Pistols og The Who

Et nyt band ved navn Silver Machine skal se dagens lys til en enkelt koncert på festivalen 1234 i London. Og medlemmerne er ikke hvem som helst. Skaberen af det formentlig kortlivede projekt er nemlig den skotske Primal Scream-frontmand, Bobby Gillespie, der har samlet sig folk fra blandt andet Sex Pistols og The Who.

Det drejer sig om bassisten Glen Matlock, som var et af de oprindelige medlemmer af Sex Pistols, inden han blev erstattet af Sid Vicious i 1977. I 1990'erne begyndte han dog at spille med punkbandet igen på forskellige genforeningsturnéer.

Desuden har Gillespie hyret trommeslager Zak Starkey, der har spillet for blandt andet Oasis og The Who - og ja, det er sønnen af Richard Starkey, også kendt som Ringo Starr. Endelig dukker to af Bobby Gillespies bandkammerater op, nemlig guitaristerne Andrew Innes og Barrie Cadogan.

Er man frisk på en tur til England, finder koncerten sted den 24. juli, og indtil videre har Silver Machine ingen planer om at spille flere steder. Men om den kommende optræden siger Bobby Gillespie: "We're great and we can't wait!"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA