x

Drake stoppes af politiet

Drake stoppes af politiet

Den canadiske rapper Drake skal spille til Roskilde Festival, natten mellem lørdag og søndag, nærmere bestemt klokken 00.30 på Odeon Scenen. Om han formår at lave samme postyr som i går er dog nok tvivlsomt. Her skulle rapperen nemlig spille et show på Manhatten, som endte med at blive aflyst af politiet, efter arrangørerne måtte opgive at tøjle den store menneskemængde.

Op mod 10.000 fans hobede sig op i gaderne uden at kunne komme ind i det fuldstændigt proppede arrangement. Arrangørerne indrømmer, at de ikke havde regnet med så mange mennesker til koncerten, og efterhånden som folk prøvede at mase sig op foran scenen ved South Street Seaport, hvor også Hanson var på plakaten, valgte New Yorks politi at aflyse koncerten af sikkerhedshensyn.

Aflysningen fik vreden til at koge over hos de skuffede fans, og nogle begyndte at kaste med flasker og andre løse genstande og slås indbyrdes med hinanden. Enkelte fans udtalte bagefter, at de frygtede for deres sikkerhed, fordi de blev mast af folk der ville ud fra spillestedet igen.

Drake selv siger til MTV: "Jeg er ydmyg og stolt over folkemængden, der dukkede op for at se min optræden og fejre udgivelsen af mit debutalbum "Thank Me Later".

Drake prøvede undervejs at advare sine fans via Twitter om, at koncerten ville blive aflyst grundet sikkerhedshensyn og skrev: "Politiet er i gang med at lukke showet ved South Seaport! Jeg er på vej alligevel".

Der meldes dog ikke om hverken tilskadekomne eller arresterede.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA