x

Gratiskoncert med Fallulah

Gratiskoncert med Fallulah

Som opvarmning til sommerens festival afholder Vega og Roskilde Festival live-sessions med et udvalg af de kunstnere, der spiller på Pavillion Junior-scenen i dagene op til festivalen. På fredag er det Fallulah, der gæster Vega for at spille tredje og sidste koncert i rækken af de gratis Roskilde Sessions, som tidligere har budt på koncerter med Sleep Party People og My Evil Twin. 

Fallulahs koncert er kulminationen på de seneste måneders gratis live-sessions med upcoming artister i Vega, der debuterer på dette års Roskilde Festival. Som led i koncerten udlodder Vega og Roskilde Festival desuden billetter til dette års festival, der på nuværende tidspunkt kan melde om næsten udsolgt.

Fredagens Fallulah koncert bliver en lille intim en af slagsen i natklubben Nina Bang - Folkets Klub. Den dansk-rumænske singer/songwriter med det civile navn Maria Apetri sang sig vej ind i anmeldernes hjerter med debutalbummet "The Black Cat Neighbourhood": "Kantet popalbum på internationalt niveau" skrev GAFFA skribent Ole Rosenstand Svidt og kvitterede med 5 ud af 6 stjerner.

 

Roskilde Festivals udviklingschef Esben Danielsen forklarer om baggrunden for samarbejdet med Vega: "Ofte er der simpelthen ikke råd til at tage chancer og bakke de nye talenter op og give dem en platform for at møde publikum. Derfor indgår vi i et samarbejde med spillesteder og alternative scenerum for at give flere præsentationsmuligheder."


Fallulahs koncert kan efterfølgende streames på både Vegas og Roskildes Festivalens hjemmeside. Koncerten foregår på Nina Bang, Vega, Enghavevej 40, 1674 København V. Der er gratis entre, og koncerten starten fredag den 18. juni kl. 23.

 

Læs mere om koncerten her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA