x

Ben Folds klar med musik til Nick Hornbys tekster

Ben Folds klar med musik til Nick Hornbys tekster

Den amerikanske musiker Ben Folds og den engelske forfatter Nick Hornby udsendte i 2004 en sang sammen med William Shatner, men nu er Star Trek-skuespilleren skåret fra, og de øvrige to kan i fællesskab udsende "Lonely Avenue" til september.

Projektet blev allerede luftet af Ben Folds i september 2008, men siden da har det eneste man ellers har hørt til kollaborationen været en demoversion af sangen "Levi Johnston's Blues", der i dukkede op i efteråret 2009. Sangen er en ganske morsom vise om teenageren, der i 2008 gjorde Sarah Palins datter, den dengang 17-årige Bristol, gravid, og efterfølgende blev midtpunkt i en debat om teenage-graviditeter og abort.

Men nu skulle de to altså være færdige med et helt album med tolv sange, hvor teksterne er skrevet af manden bag bogen "High Fidelity", og musikken er komponeret af den tidligere frontmand i Ben Folds Five.

Albummet udsendes naturligvis digitalt, som cd og på vinyl, men vælger man den sidste løsning, får man oven i musikken også fire noveller skrevet af Nick Hornby.

"Lonely Avenue" udsendes 27. september, og nedenfor kan du høre Ben Folds spille "Levi Johnston's Blues" live:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA