x

Headbangers Ball Tour får nyt tag

Headbangers Ball Tour får nyt tag

Den sørgelige nyhed om, at Pumpehuset har indgivet konkurs-begæring, har sørget for usikkerhed omkring de koncerter, der er arrangeret i løbet af året, men nu er der gode nyheder for københavnere, der har planer om at tage til Headbangers Ball Tour i efteråret. Oprindeligt skulle Pumpehuset jo have lagt scene til arrangementet, men denne del af turnéen er nu flyttet til et andet sted i hovedstaden.

Det bliver således Lille Vega, der kommer til at huse Headbangers Ball, og det bliver oven i købet samme aften som koncerten fra begyndelsen var sat til at finde sted. Har man allerede købt billet til Pumpehusets lokaler, gælder disse naturligvis også i Lille Vega, oplyser arrangørerne i dag.

Det er fjerde år i træk, at Headbangers Ball Tour rejser rundt i Danmark, og som vi tidligere kunne berette er det Raunchy (billedet) og Invocator, der står for headliner-underholdningen, og også århusianske The Burning er at finde på årets metalkaravane. Der kan købes billetter til fire af aftenerne via GAFFA Live, mens der på Headbangers Ball Tours officielle MySpace-side kan findes links til billetkøb for de resterende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA