x

Aarhus Took It gør sig klar

Aarhus Took It gør sig klar

Så kan de århusianske hiphop-fans godt begynde at glæde sig. Aarhus Took It er nemlig klar for ellevte gang med deres gammelkendte blanding af koncerter og workshops fra den 30. september til og med den 2. oktober. Denne gang kommer festivalen til at foregå på Voxhall og ikke, som i de sidste fem år, på Train.

Det skyldes at der, med arrangørernes ord, sker en masse spændende ting i det kvarter. GAFFA har tidligere skrevet, at det nye spillested Atlas åbner til august lige ved siden af Voxhall. Desuden er den nærliggende park blevet renoveret og pladsen foran er asfalteret, og det giver mulighed for flere street-aktiviteter, skriver Aarhus Took It på deres hjemmeside.

I de sidste ti år har Aarhus Took It trukket nogle store danske og udenlandske hiphop-navne hjem, blandt andre Den Gale Pose, Malk De Koijn, J-Spliff, Ghostface Killah og Clipse. GAFFA har dækket festivalen siden 2006 og overvejende givet gode karakterer, sidst til koncerterne med Per V og MC Einar samt Johnson (billedet). Udover koncerterne er der workshops, ofte med de samme rappere, der optræder på scenen. De sidste år har man blandet andet kunne lære alt om break, produktion og Logic samt høre foredrag om hiphoppens fremtid.

Desværre er der endnu ikke kommet nogle navne på dette års program, men Aarhus Took It lover at holde os opdateret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA