x

Junip til København

Junip til København

"Der er en tynd linje mellem at være stædig og perfektionist" siger José González, frontfiguren i det svenske band Junip, som dannede bandet i slutningen halvfemserne.

Den svensk/argentinske singer/songwriter er genforenet med sin trio Junip, der efter fem års tavshed snart vender tilbage med hele to udspil. Den primære udgivelse er bandets første fuldlængde-album "Rope And Summit", men på Junips hjemmeside findes yderligere en helt ny ep, som kan downloades gratis.
 
Junip er en trio fra Göteborg  - der består Tobias Winterkorn (keyboards), Elias Araya (trommer) og ikke mindst Jose González (vokal & guitar), der, siden den anmelderroste debut-ep udkom for fem år siden, har koncentreret sig om sin solokarriere. Den har til dato kastet to soloplader af sig, og i samme periode har González givet en lang række koncerter her i landet som solist.

Koncerten foregår lørdag den 16. oktober i Lille Vega. Forsalget starter lørdag den 19. juni kl. 10.00 via billetlugen.dk samt i Fona butikker landet over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA