x

Roskilde Festival ombytter endagsbilletter til partout

Roskilde Festival ombytter endagsbilletter til partout

På Roskilde Festivals officielle Facebook-side kører der lige nu en diskussion omkring muligheden for at få ombyttet fire endagsbilletter til en partoutbillet, der vil give adgang til hele festivalen, og ikke bare dagene torsdag til søndag.

Kort fortalt tilbyder festival nu, at har man tænkt sig at investere i endagsbilletter til hele festivalen, så kan man nu få dem ombyttet til en partout-billet på festivalpladsen, så man udover de fire dage også får adgang til festivalens warm-up periode.

Naturligvis er dette ikke helt så god en forretning, som det havde været at købe en partout-billet, da man kommer til at betale omkring dobbelt så meget for sin billet. Men da festivalen ikke vil sælge flere partout-billetter end oprindelig planlagt, men samtidig gerne vil undgå situationer, hvor folk føler sig fristet til at købe falske billetter og/eller billetter til overpris, så prøver man nu med dette tiltag.

Der gøres desuden opmærksom på, at man ikke vil kunne ombytte sine billetter i Tivoli lørdag 26. juni fredag 25. juni, men at en eventuel ombytning skal ske på festivalpladsen i Roskilde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA